Ωραιόκαστρο: Τροποποιείται το δρομολόγιο της «Γραμμής 56» για την παρέλαση 25η Μαρτίου

Τροποποιείται το δρομολόγιο της «Γραμμής 56» των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης το Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023, λόγω της παρέλασης

 Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου γίνεται γνωστό πως το Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023, θα τροποποιηθεί προσωρινά κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης (από τις 10.00 ως τις 13.00) το δρομολόγιο της «Γραμμής 56» (Ωραιόκαστρο – Ν.Σ. Σταθμός) των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.
 Ειδικότερα, το δρομολόγιο της «Γραμμής 56» τροποποιείται ως εξής:
 Το δρομολόγιο των αστικών λεωφορείων της «Γραμμής 56» θα πραγματοποιείται κανονικά κατά την μετάβαση, ωστόσο, στην επιστροφή αναμένεται αλλαγή της διαδρομής, καθώς δεν θα πραγματοποιείται η διέλευση των αστικών λεωφορείων στις παρακάτω στάσεις:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΗΡΩΩΝ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΤΗΛΕΚΙΔΗ – ΜΥΛΟΣ -ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΑΓΟΡΑ – ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ – ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΠΛΑΚΙΔΑ – ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ – ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΟΥ – ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
 Το δρομολόγιο που θα ακολουθήσει η «Γραμμή 56» κατά την επιστροφή από τις 10.00 έως τις 13.00 το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 αφορά τις στάσεις:
 Τ.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ 2 – ΦΛΩΡΙΝΗΣ – ΟΑΕΔ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ – ΟΙΚΙΕΣ – ΓΑΛΗΝΗ Β – ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ – ΓΑΛΗΝΗ Α – ICBS -ΑΛΙΜΠΑΚΗ – LIDL – ΣΤΡΟΦΗ ΔΙΑΒΑΤΩΝ – ΚΟΜΒΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ – ΚΟΜΒΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ 2 -J UMBO.
 Έπειτα το λεωφορείο της «Γραμμής 56» θα συνεχίζει την προβλεπόμενη πορεία του από τη στάση Στροφή Καρατάσου και θα ακολουθεί κανονικά το δρομολόγιο του.
Διευκρινίζεται ότι με την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης στο Ωραιόκαστρο, περίπου στη 1 το μεσημέρι, το δρομολόγιο της «Γραμμής 56» θα επανέλθει στην πρότερη προγραμματισμένη πορεία του.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.