Ωραιόκαστρο: Υψώματα και ΒΙΠΕ έλεγξαν οι αστυνομικοί – 41 παραβάσεις σε 6 ώρες

Ωραιόκαστρο: Υψώματα και ΒΙΠΕ έλεγξαν οι αστυνομικοί – 41 παραβάσεις σε 6 ώρες

Χθες απο τις ώρες 20:00-02:00 πραγματοποιήθηκε ειδική επιχειρησιακή δράση από αστυνομικούς του τμήματος Ωραιοκάστρου στην ευρύτερη περιοχή των Υψωμάτων Διαβατών και των Βιομηχανικών Περιοχών.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν πέριξ του οικισμού Ρομά και εντός των ΒΙ.ΠΕ.. Ειδικότερα πλησίον σημείων εξόδου του οικισμού επί της Συμμαχικής Οδού και της Παράπλευρης Εγνατίας Οδού. Οι έλεγχοι ήταν αυστηροί και επιδείχθηκε μηδενική ανοχή. Μία εποχούμενη περιπολία κινήθηκε με εντός των ΒΙ.ΠΕ.

Ελέγχθηκαν είκοσι οχήματα, τριάντα δύο ημεδαποί και αλλοδαποί.
Βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα μια παραβάσεις Κ.Ο.Κ. Μεταξύ αυτών εννέα πλημμεληματικές (στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης), ενώ σε οχτώ περιπτώσεις πραγματοποιήθηκε αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας.
Πραγματοποιήθηκαν και δύο προσαγωγές ατόμων Ρομά στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Η περιοχή των Υψωμάτων Διαβατών είναι μια από τις πιο επικίνδυνες περιοχές της πόλης καθώς από εκεί προέρχονται τα άτομα που προβαίνουν σε διαρρήξεις και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Αξίζει να σημειωθεί οτι εξαιτίας των επιχειρήσεων του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου οι παραβατικές συμπεριφορές έχουν μειωθεί πολύ στον διευρυμένο δήμου του Ωραιοκάστρου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.