Ωραιόκαστρο: Φέρνουν αποτελέσματα οι αστυνομικές επιχειρήσεις – Τέλος στα βίαια περιστατικά

Ωραιόκαστρο: Φέρνουν αποτελέσματα οι αστυνομικές επιχειρήσεις – Τέλος στα βίαια περιστατικά

Χθες κατά τις ώρες 19:00 έως 01:00 πραγματοποιήθηκε επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου από ισχυρές δυνάμεις του αστυνομικού τμήματος.

Οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν σε άτομα νεαρής ηλικίας τα οποία προβαίνουν σε παραβατικές συμπεριφορές.

Ελέγχθηκαν συνολικά 26 οχήματα και 67 άτομα.
Προσήχθησαν 4 άτομα εκ των οποίων 3 ημεδαποί καί ένας αλλοδαπός στο αστυνομικό τμήμα, ενώ βεβαιώθηκαν 17 τροχονομικες παραβάσεις από τις οποίες 3 πλημμεληματικες για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και σε 1 περίπτωση έγινε αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας.
Επιπλέον βεβαιώθηκε και μια παράβαση παράνομου εμπορίου.
Οι αστυνομικοί κινήθηκαν σε σημεία όπου κατά το παρελθόν έχουν αναφερθεί περιστατικά βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του oraiokastro24 στην χθεσινή σύσκεψη αξιωματικών του τμήματος Ωραιόκαστρου ο διοικητής κ.Παπαδόπουλος Παύλος, οποίος έχει αναλάβει το συντονισμό και την πλήρη ευθύνη για την εξέλιξη της δραστηριότητας, κατέστησε σαφές στους λοιπούς αξιωματικούς ότι η επιχειρησιακή δραστηριότητα θα συνεχιστεί σε βάθος χρόνου μέχρι την ολοκληρωτική εξάλειψη των φαινομένων παραβατικής συμπεριφοράς. Εξέθεσε το σχέδιο του απαιτώντας μηδενική ανοχή έως ότου εκλείψουν πλήρως τα κάθε είδους φαινόμενα βίας.

Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι άτομα από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης τα οποία κατά το παρελθόν πρωταγωνίστησαν σε σοβαρά περιστατικά βίας έχουν σε σχεδόν απόλυτο βαθμό παύσει να κινούνται στο Ωραιόκαστρο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.