Ωραιόκαστρο: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ το 1ο Γυμνάσιο – Αγωγή κατά του παρόχου ετοιμάζουν

Ωραιόκαστρο: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ το 1ο Γυμνάσιο – Αγωγή κατά του παρόχου ετοιμάζουν

Σε καταγγελτικό κείμενο προχώρησε το ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου έπειτα απο μεγάλη ταλαιπωρία και ειρωνική συμπεριφορά που λαμβάνουν απο τον πάροχο τηλεφωνίας που έχουν συμβόλαιο. Η κατάσταση, χωρίς τηλέφωνο και ιντερνέτ, οδηγεί στην έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ εκπαιδευτικού προσωπικού και γονέων.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο που ανάρτησε το 1ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου: 

Σας ζητούμε συγνώμη για την αδυναμία να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το σχολείο μας.
Δυστυχώς απολαμβάνουμε τις χείριστες υπηρεσίες της τηλεφωνικής εταιρείας WIND παρά το ότι η Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ωραιοκάστρου φρόντισε να συνδεθούμε με οπτική ίνα, κάτι το οποίο εκτιμούμε.
Είναι η τρίτη περίοδος που για περισσότερο από 4 ημέρες κάθε φορά δεν έχουμε τηλέφωνα ούτε internet παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες τόσο τις δικές μου, όσο και της Σχολικής Επιτροπής. Αντίθετα εισπράξαμε από την WIND ελλειπή ενημέρωση, ψευδείς αιτιολογίες και ειρωνεία. Έτσι οι εκπαιδευτικοί μας χρησιμοποιούν όπως πολλοί από εσάς έχετε διαπιστώσει, τα προσωπικά τους κινητά για να διεκπεραιώνουν τις ανάγκες επικοινωνίας της υπηρεσίας μας.
Δεν ερμηνεύω, απλά πιστοποιώ το προφανές.
Ενώ η εταιρεία πληρώνεται δεν έχει την στοιχειώδη ευαισθησία σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο να ανταποκριθεί. Το τι φταίει για άλλη μια φορά δεν θα απαντηθεί.
Εκφράζω δημόσια την δυσπιστία μου και επιθυμούμε την αλλαγή παρόχου.
Ζητώ εθελοντές γονείς νομικούς να στηρίξουν άμεσα αγωγή κατά του παρόχου και να καταλογιστεί χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη που δεχθήκαμε ως φορέας με άμεσα ωφελούμενους τις οικογένειες του σχολείου μας που επλήγησαν από την πανδημία.
Πρώτο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.