Ωραιόκαστρο: 84χρονη έπεσε θύμα κλοπής απο δήθεν υπαλλήλους ΔΕΗ- Της αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά 

Ωραιόκαστρο: 84χρονη έπεσε θύμα κλοπής απο δήθεν υπαλλήλους ΔΕΗ- Της αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά 

Με την εξαπάτηση ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ κατάφεραν να μπουν στο σπίτι 84χρονης στον Μονόλοφο Ωραιοκάστρου σήμερα πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η  ηλικιωμένη έδωσε τον λογαριασμό της ΔΕΗ στους απατεώνες, όπως την καθοδήγησαν για να ελέγξουν την σύνδεση. Βλέποντας το όνομα του δικαιούχου, το οποίο ήταν το όνομα της κόρης της της ζήτησαν να τους παραδώσει ότι χρήματα είχε και τα χρυσαφικά για να τα πάνε στην κόρη της η οποία τους έστειλε για να παραλάβουν, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι  οι κάτοικοι της κοινότητας Μονολόφου Ωραιοκάστρου πριν απο λίγες ημέρες αποφάσισαν να βγαίνουν εθελοντικά για περιπολίες με σκοπό να αποτρέψουν όσο μπορούν τις κλοπές, δείτε σχετικά εδώ.

Πάγιο αίτημα όλων στον δήμο Ωραιοκάστρου η επάνδρωση του   ΑΤ και το ΤΑ Ωραιοκάστρου, καθώς υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και αστυνομικά οχήματα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.