Άγρια επεισόδια στις Καστανιές Έβρου,βίντεο

Άγρια επεισόδια στις Καστανιές Έβρου

Άγρια επεισόδια για ακόμη μια φορά στις Καστανιές Έβρου, με τις ελληνικές δυνάμεις να ενισχύουν τον φράχτη δεχόμενες “βροχή” από χημικά και πέτρες αφενός από παράνομους μετανάστες και αφετέρου από την τουρκική αστυνομία και στρατοχωροφυλακή.

Αποστολή στον Έβρο: Γιάννης Νάκος

Τα επεισόδια ξεκίνησαν από το πρωί και συμφωνα με πληροφορίες του Securitynews.gr το απόγευμα έγιναν ακόμη πιο έντονα με τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ελληνικού Στρατού να απαντούν με ρίψη χημικών προκειμένου να απωθήσουν τους παράνομους μετανάστες από το να εισέλθουν σε ελληνικό έδαφος.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τουρκικά μέσα ενημέρωσης προβάλλουν βίντεο με απολύμανση του καταυλισμού που έχει στηθεί από την τουρκική πλευρά των συνόρων. Οι κινήσεις της τουρκικής πλευράς γεννούν ερωτήματα για εο εάν υπάρχουν κρούσματα του COVID-19 ανάμεσα σε παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονται στον καταυλισμο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

https://www.securitynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/video-1584897318.mp4?_=1

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.