Άγριο επεισόδιo σε αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Νίκης Νεοχωρούδας με ΠΑΟΚ Διάπλαση, βίντεο

Άγριο επεισόδιo σε αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Νίκης Νεοχωρούδας με ΠΑΟΚ Διάπλαση, βίντεο

Άγριο επεισόδιο σε αγώνα ποδοσφαίρου της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣΜ στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης σημειώθηκε νωρίτερα.

Ειδικότερα, λίγο πριν την λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος μεταξύ ΠΑΟΚ Διάπλαση με την Νίκη Νεοχωρούδα άγνωστοι μπήκαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές.

Στο σημείο επικράτησε ένταση και έσπευσε η ΕΛ.ΑΣ. με τους δράστες να αποχωρούν. Μετά από έρευνες αστυνομικοί προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές.

Η ανακοίνωση της Νίκης Νεοχωρούδας Α.Σ μετά τα  επεισόδια:

Έκτακτη Ανακοίνωση…!!!
Με αφορμή τα επεισόδια που συνέβησαν στον αποψινό αγώνα της ομάδας μας ΠΑΟΚ ΔΙΑΠΛΑΣΗ-ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη μας για τα περιστατικά που έλαβαν χώρα. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΒΙΑ. Είναι οξύμωρο να κρατείται ενός λεπτού σιγή από ΟΛΟΥΣ τους αθλητικούς συλλόγους προς τιμήν του αδικοχαμένου ΑΛΚΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥ και ταυτοχρόνως να επιτρέπονται τέτοιου είδους περιστατικά (γιατί επιτρέπονται). Οι ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν και ελπίζουμε η Ε.Π.Σ.Μ να τιμωρήσει τους υπευθύνους παραδειγματικά.

Η ανακοίνωση

 

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.