Άμεση η εξυπηρέτηση των πολιτών από την πρώτη Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ωραιοκάστρου

Άμεση η εξυπηρέτηση των πολιτών από την πρώτη Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ωραιοκάστρου

Άμεση η εξυπηρέτηση των πολιτών από την πρώτη Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ωραιοκάστρου

Άμεσα εξυπηρετούνται οι πολίτες από την πρώτη Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ωραιοκάστρου, που συστήθηκε τον περασμένο χρόνο και στεγάζεται στη Λητή. Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι διαδικασίες για την πλήρη στελέχωση της Υπηρεσίας και για την αναβάθμιση και βελτίωση του συνόλου των παρεχόμενων υπηρεσιών.

«Έχουμε μεταφέρει και αρχειοθετήσει από το αρχείο της πολεοδομίας Ευόσμου-Κορδελιού περίπου 17.000 φακέλους, ξεκινώντας   ημερολογιακά από το 1954», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Ευάγγελος Κανταρτζής και σημειώνει πως «από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι και σήμερα από την Υπηρεσία Δόμησης Ωραιοκάστρου έχουν εξυπηρετηθεί περίπου 800 πολίτες με γνήσια υπογεγραμμένα ή απλά αντίγραφα από το αρχείο».

«Δίνουμε βαρύτητα στην άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών. Εξυπηρετούμε τους συνδημότες μας σε μία ή το πολύ σε δύο μέρες από τη στιγμή που θα παραλάβουμε σε ηλεκτρονική μορφή την αίτησή τους. Επίσης, εξυπηρετούμε συνδημότες μας που ζουν εκτός του νομού Θεσσαλονίκης, αποστέλλοντάς τους τα σχέδια σε ηλεκτρονική μορφή», επισημαίνει ο κ. Κανταρτζής.

«Επίσης, για πρώτη φορά εξυπηρετούμε άμεσα την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας με αντίγραφα που αφορούν φακέλους δημόσιων κτηρίων και σε ηλεκτρονική μορφή, καθώς προμηθευτήκαμε scanner. Πλέον, δεν χάνεται χρόνος για την κατάθεση μελετών βελτίωσης κτιρίων ή τροποποιήσεων από ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις», καταλήγει ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, κ. Κανταρτζής.

Για πληροφορίες και αιτήματα σχετικά με την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ωραιοκάστρου οι πολίτες μπορούν να καλούν εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2394072694 ή να επικοινωνούν μέσω email: [email protected].

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.