Άμεση η επέμβαση της δημοτικής αρχής και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άμεση η επέμβαση της δημοτικής αρχής
και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου εφιστά την προσοχή στους πολίτες του πρώην δήμου Καλλιθέας και τους επισκέπτες της περιοχής, που επιθυμούν να διέλθουν από τη γέφυρα της Φιλαδέλφειας καθώς η χθεσινή νεροποντή έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, τα οποία αναμένεται να αποκατασταθούν σύντομα.

Η γέφυρα για μια ακόμη φορά πλημμύρισε με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό ενός συμπολίτη μας, ο οποίος απεγκλωβίστηκε με την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο έσπευσε από την πρώτη στιγμή ο δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης, Χρήστος Παναγιωτίδης και στη συνέχεια ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Θωμάς Δίγκαλης.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, Χρύσανθο Αθανασόπουλο του εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του για την άμεση επέμβαση της Υπηρεσίας και τον απεγκλωβισμό του συμπολίτη μας.
IMG_5701.JPG

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.