Άπατο πάει το φιλόδοξο εγχείρημα της “Αλκυονίδας”

Άπατο πάει το φιλόδοξο εγχείρημα της “Αλκυονίδας”

Δυστυχώς για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα, όπως αυτό των αδέσποτων ζώων, που ταλανίζει όλους τους δημότες του διευρυμένου Δήμου Ωραιοκάστρου, οι αρμόδιοι δήμαρχοι Δέλτα, Χαλκηδόνας και Ωραιοκάστρου επέδειξαν χαρακτηριστική ανευθυνότητα, προσωπικές στρατηγικές και μικροπολιτικές απώτερες σκέψεις με αποτέλεσμα να τορπιλιστεί η ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ.

Έτσι μαζί με το πρόγραμμα για τα αδέσποτα βυθίστηκαν και οι ελπίδες των συμπολιτών μας ότι οι τοπικοί μας άρχοντες σε τόσο κρίσιμα ζητήματα θα μπορούσαν πέρα από μικροεγωισμούς και συμφέροντα να συνδιαλλαχθούν, να συναινέσουν και ομονοήσουν στη λειτουργία του καταφυγίου που τόσο το έχουμε ανάγκη, χωρίς να αλληλοκατηγορούνται για τα βιλαέτια που θα (δι) ορίσει ο καθείς τους στις αμειβόμενες θέσεις της διοίκησης της ΑΛΚΥΟΝΙΔΑΣ. Παγωμένοι θεατές των μικροπολιτικών επιμονών τους, οι δημότες και των τριών δήμων της περιοχής που παρακολουθούν άναυδοι και απογοητευμένοι το συνεχές πινγκ πονγκ των αντικρουόμενων ανακοινώσεων τους.

Άπατο πάει λοιπόν το φιλόδοξο εγχείρημα που σέρνονταν τόσο καιρό και έπεται βαρυχειμωνιά αντί για «αλκυονίδες» μέρες. Ας ελπίσουμε να αναλογιστούν και οι τρείς το βάρος της ευθύνης που θα τους βαρύνει πλέον απέναντι στους πολίτες.

Το γραφείο τύπου της  Δ.Κ.Π.Ω  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΑΝΑΤΡΟΠΗ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.