Άρθρο του κ.Καρύδη

Α. Καρύδης: «Το πιο σημαντικό είναι να αγωνίζεσαι να προσφέρεις στον τόπο που ζεις και μεγαλώνεις τα παιδιά σου»
Από το δημοτικό συμβούλιο επέλεξε ο Δ. Σαραμάντος να αρχίσει τον προεκλογικό του αγώνα, εξυπηρετώντας τις ανάγκες ορισμένων ΜΜΕ αλλά και «άλλων», με βολές για τον τόπο καταγωγής όσων στηρίζουν την παράταξη «Πολιτεία με όραμα». Ως «γνήσιος Ωραιοκαστρίτης», όπως αποκάλεσε τον εαυτό του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, φαίνεται πως θεωρεί ότι μόνο οι γηγενής μπορούν να εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι και να αγωνίζονται για τα προβλήματα του τόπου μας.
Είκοσι εφτά ολόκληρα χρόνια κατοικώ, εργάζομαι στο Ωραιόκαστρο και συμμετέχω στα κοινά του τόπου μου. Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ.
κ. Σαραμάντο, το πιο σημαντικό είναι να αγωνίζεσαι να προσφέρεις στον τόπο που ζεις και μεγαλώνεις τα παιδιά σου, κάτι το οποίο εσείς εδώ και 3,5 σχεδόν χρόνια δεν το έχετε κάνει. Ασχοληθείτε λοιπόν με το. ανύπαρκτο έργο σας και αφήστε όλους εμάς να δουλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο.
Αθανάσιος Καρύδης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ωραιοκάστρου

20140307-100840.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.