Έβγαλαν τα ρούχα τους, έμειναν με τα… μαγιώ και ανέβηκαν στη σκηνή θεάτρου της Θεσσαλονίκης

[ad_1]

Έβγαλαν τα ρούχα τους, έμειναν με τα… μαγιώ και ανέβηκαν στη σκηνή θεάτρου της Θεσσαλονίκης

Από κολυμβητές με μαγιό, σκουφάκια και γυαλάκια γέμισε η σκηνή του Θεάτρου “Αριστοτέλειον” στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της

απονομής των 6ων Θεατρικών Kulturoβραβείων που διοργάνωσε η Kulturosupa με παρουσιάστρια τη Σία Κοσκινά σε σκηνοθεσία Βαρβάρας Δουμανίδου.

Η εικαστική -σκηνική αυτή ανατροπή συνέβη όταν η κολυμβητική ομάδα Swim or Die βρέθηκε επί σκηνής για να παρουσιάσει ένα ολιγόλεπτο δρώμενο βασισμένο στη θεατρική performance “Oι Ναυαγοσώστες : Swim or Die” που παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάιο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

(Βασισμένη στο Ναυτικό Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη : Οι Ναυαγοσώστες)

Στη διάρκεια του δρώμενου οι κολυμβητές εκτέλεσαν κολυμβητικές κινήσεις ελεύθερου στυλ, πρόσθιου στυλ και πεταλούδας χορογραφημένες από τον προπονητή τους Νικόλα Ρεπανά, σε σκηνοθεσία Ιωάννη Κυφωνίδη, υπό την αφήγηση της Αθηνάς Νάννου στην αυτούσια Παπαδιαμάντεια γλώσσα και με  το παράλληλο οπτικό υλικό στον προτζέκτορα να φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Γιουζέπα.

Την ομάδα Swim or Die επί σκηνής αποτελούσαν οι :

Μαρία Αργυρίου, Δέσποινα Ιωαννίδου, Δανάη Μενεξιάδου, Έλενα Παπαδοπούλου,  Εβελίνα Σανιδά , Κατερίνα Σιδηροπούλου, Νεφέλη Τσαγκαλίδου, Ιωάννα Τσιάρα,  Βασίλης Γκιτσίδης, Στέφανος Καραβασίλης, Χρήστος Κόκκινος, Ιωάννης Κυφωνίδης , Κώστας Μπενάκης, Λάμπρος Στέφου.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.