Έβρος 27/3 Στις φλόγες ο καταυλισμός προσφύγων,βίντεο

Έβρος 27/3 Στις φλόγες ο καταυλισμός προσφύγων,βίντεο

Στις φλόγες παραδόθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας ο καταυλισμός των προσφύγων στην περιοχή απέναντι από το ελληνικό τελωνείο στις Καστανιές.

Πληροφορίες που φθάνουν συγκεχυμένες και αναμένεται να διασταυρωθούν όταν ξημερώσει, αναφέρουν πως η Τουρκία απομάκρυνε τους πρόσφυγες από τα σύνορα και τους μετέφερε στο δάσος των Καστανεών.

Όπως μετέδιδε κατά τη διάρκεια της νύχτας η ιστοσελίδα thrakinea.gr με διαρκή δημοσιεύματά της, οι Τούρκοι φαίνεται να διέλυσαν το έναν καταυλισμό που βρίσκονταν Πλάγια από τουρκικό φυλάκιο στον κάμπο και μετέφεραν όλους τους μετανάστες μέσα στο δάσος Καστανεών.

Νωρίτερα σημειώθηκαν πάρα πολύ σοβαρά επεισόδια με φωτιές να έχουν ξεσπάσει στην τουρκική πλευρά του δάσους των Καστανεών.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο που έχουν μεταφερθεί οι μετανάστες, η οποία απο το απόγευμα τους είχε συγκεντρώσει ολους στο δάσος.

Όλα δείχνουν ότι η Τουρκία μετά την επέμβαση που έκανε σύνορα, απομάκρυνε τους μετανάστες, αν και αυτό ακόμα παραμένει ασαφές.

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας στο εθνικό παρατηρητικό φυλάκιο 1 στις Καστανιές.

armyvoice.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.