Έγγραφο προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την άμεση αντικατάσταση και επισκευή υπηρεσιακών οχημάτων

Έγγραφο προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την άμεση αντικατάσταση και επισκευή υπηρεσιακών οχημάτων

Έγγραφο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) προς τον  Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ

Κύριε Αρχηγέ,

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, με υπερβάλλον ζήλο κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες πρωτοφανείς μάλιστα για τα Ελληνικά δεδομένα ενήργησαν επιτυχώς για την διάσωση πολιτών, την παροχή βοήθειας και την έμπρακτη στήριξη προς τους πληγέντες με υψηλό το αίσθημα ευθύνης και της αποστολής των.

Στην άνιση αυτή μάχη επιστρατεύθηκαν όλα τα διαθέσιμα υλικοτεχνικά μέσα και ιδίως υπηρεσιακά οχήματα  που αρκετά εξ αυτών υπέστησαν φθορές και χρήζουν άλλα  άμεσης επισκευής και άλλα αντικατάστασης λόγω ανεπανόρθωτων  υλικών ζημιών.

Απώλειες αναμενόμενες σε μια ιδιότυπη επιχείρηση για τα δεδομένα της Ελληνικής Αστυνομίας, που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε επαρκώς, σώζοντας ανθρώπινες ζωές και εστιάζοντας στο παράγοντα άνθρωπο, με υπέρβαση μάλιστα σε πολλές των περιπτώσεων των βιολογικών  ορίων των αστυνομικών.

Η επόμενη μέρα βρίσκει σοβαρά τραυματισμένη τόσο την τοπική κοινωνία όσο και την Ελληνική Αστυνομία, όπου οι πληγές θα πρέπει άμεσα να επουλωθούν και να επανέλθει σταδιακά η κανονικότητα με την βοήθεια της συντεταγμένης πολιτείας και των οργάνων αυτής.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.