Έδρα παραχωρεί ο δήμαρχος Δέλτα στην Ε.Δ.ΔΙ.Κ.

Έδρα παραχωρεί ο δήμαρχος Δέλτα στους Εθελοντές Διάσωσης Διαχείρισης Κρίσεων

Με απόφαση του Δημάρχου Δέλτα κ.Ιωαννίδη, παραχωρείται χώρος για έναρξη συλλόγου πολιτικής προστασίας και πρώτων βοηθειών στις εργατικές κατοικίες Διαβατών.
Η Αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Χρύσα Γεωργιάδου, είχε καθοριστικό ρόλο στην όλη προσπάθεια, για εύρεση χώρου στην περιοχή.
Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ.Κυριακίδης, δεσμεύτηκε για την φροντίδα του κτιρίου και δήλωσε την στήριξη του στην προσπάθεια.
Ο Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας κ.Γλώσσης, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Αντώνης Μάνος μαζί του, μετά το πρώτο διαδικτυακό μάθημα σχετικά με την δυνατότητα εξοπλισμού του συλλόγου, δήλωσε ότι θα στηρίξει στα πλαίσια των δυνατοτήτων του δήμου.
Δημιουργήθηκε στον Δήμο Δέλτα, ο πρώτος εθελοντικός σύλλογο πολιτικής προστασίας και πρώτων βοηθειών, που θα προσφέρει υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και εκπαίδευσης στον στην περιοχή.
Αναβαθμίζεται η περιοχή των εργατικών κατοικιών στην Ιωνία και γίνεται προσπάθεια για μια ποιοτικότερη ζωή για όλους.
Σύντομα  θα ακολουθήσουν δράσεις και εκπαιδεύσεις δωρεάν για όλους, αρχικά στην έδρα και στην συνέχεια σε ολόκληρο τον Δήμο.
Μέχρι τότε τα μαθήματα θα γίνονται live διαδικτυακά από την σελίδα “Μάνος Αντώνης -Σελίδα ενημέρωσης”  κάθε Δευτέρα στις 7μμ.
Η απόφαση της διοίκησης και του Δημάρχου, ήταν καθοριστική για την ανάπτυξη και ενίσχυση του υπο ίδρυση συλλόγου.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.