Έκκληση για πληροφορίες για τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Έκκληση για πληροφορίες για τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Σοβαρό τροχαίο άτυχημα το πρωί στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αναγνωστρια του Seleo.gr, σε επιστολή της ζητά πληροφορίες από όποιον βρέθηκε στο σημείο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο Seleo.gr, ”πάνω στην στροφή ένας παππούς θέλησε να περάσει τον δρόμο και πετάχτηκε μπροστά στο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο είναι ένα γαλάζιο Mini Cooper S. Ο αδερφός μου πάτησε φρένο με αποτέλεσμα να κάνει σβούρες το αυτοκίνητο και να χτυπήσει άλλο. Ψάχνουμε μάρτυρες που να είδαν το ατύχημα ή και καταστηματάρχες της γύρω περιοχής που έχουν κάμερες μήπως και έχουν το παππού να φεύγει. Ο παππούς εξαφανίστηκε δεν σταμάτησε καν να δει εάν ζουν ή πέθαναν τα παιδιά”.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η αναγνώστρια του Seleo.gr:

Σήμερα το πρωί γύρω στις 09:30-10:00 έγινε ένα τροχαίο στην λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στο ύψος που είναι οι «ομπρέλες» πριν το Μακεδονία Παλλας, έξω από το 1ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Στο αυτοκίνητο ήταν ο αδερφός μου ο οδηγος μαζί με έναν φίλο του. Πάνω στην στροφή ένας παππούς θέλησε να περάσει τον δρόμο και πετάχτηκε μπροστά στο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο είναι ένα γαλάζιο Mini Cooper S. Ο αδερφός μου πάτησε φρένο με αποτέλεσμα να κάνει σβούρες το αυτοκίνητο και να χτυπήσει άλλο. Ψάχνουμε μάρτυρες που να είδαν το ατύχημα ή και καταστηματάρχες της γύρω περιοχής που έχουν κάμερες μήπως και έχουν το παππού να φεύγει. Ο παππούς εξαφανίστηκε δεν σταμάτησε καν να δει εάν ζουν ή πέθαναν τα παιδιά. Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να ζητήσετε εάν γνωρίζει κάποιος να έρθει να καταθέσει στην αστυνομία; Περιοχή σχολή τυφλών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.