Έκκληση για συλλογή τροφίμων απο τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου 

Έκκληση για συλλογή τροφίμων από την Ιερά Μητρόπολις Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Τράπεζα τροφίμων ενοριακού φιλόπτωχου ταμείου Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου 

Αγαπητοί μας αδελφοί , καθώς πλησιάζουμε στην Μεγάλη Γιορτή της Παναγίας μας ,του Πάσχα του καλοκαιριού , καλούμαστε να βιώσουμε έμπρακτα την Αγάπη στηρίζοντας τους ασθενείς οικονομικά αδελφούς μας. Για το σκοπό αυτό, γνωρίζετε ότι λειτουργεί Τράπεζα Τροφίμων στην Ενορία μας (Χάρη στην δική σας Αγάπη ) από την οποία διανέμονται κάθε δεκαπέντε ημέρες δέματα σε άπορες οικογένειες ( περισσότερα από 300 άτομα ) της ενορίας μας – και όχι μόνο – οι οποίες αυξάνονται διαρκώς λόγω της οικονομικής κρίσεως που μαστίζει τον τόπο μας κάθε μέρα και περισσότερο.
Γι αυτό το λόγο χτυπάμε την πόρτα της καρδιάς και της Αγάπης σας και ζητούμε την συμμετοχή σας ούτως ώστε να υπάρχει επάρκεια τροφίμων για τις διανομές των ημερών με σκοπό να μη στερηθεί κανένας αδελφός μας αγαθά που εμείς θεωρούμε αυτονόητα. Προσφέροντας ο καθένας μας για το σκοπό αυτό ό,τι μπορεί , βοηθά να συνεχιστεί απρόσκοπτα η Θεάρεστη αυτή διακονία.
Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι υπάρχει έλλειψη στα εξής είδη τροφίμων: Κρέας ,τυρί, αλλαντικά, λάδι , ζυμαρικά , ρύζι , γάλα μακράς διαρκείας , κονσέρβες, αλάτι , σάλτσες , ζάχαρη, γάλα παιδικό σε κουτιά ,κρουασάν μπισκότα. Και άλλα είδη πρώτης ανάγκης , όπως: χαρτί υγείας, απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων , σαμπουάν -σαπούνια, οδοντόκρεμες κ.τ.λ.
Τα τρόφιμα παραδίδονται στον Ιερό ναό κάθε πρωί από 10 έως 12 τηλ.2310697148 . Σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας στο έργο της Φιλανθρωπίας και σάς ευχόμαστε Καλό Δεκαπενταύγουστο .Η Παναγία μας να σας σκεπάζει να χαρίζει υγεία και πλούσια την Χάρη της σε σας στις οικογένειες σας.
Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.