Έκλεισε η Ρευματολογική Κλινική στην Καβάλα.Στη Θεσσαλονίκη πηγαίνουν οι ασθενείς

Στο Νοσοκομείο Καβάλας έκλεισε για έναν γιατρό η Ρευματολογική Κλινική. Οι ασθενείς από την Ανατ. Μακεδονία και Θράκη με σοβαρές ρευματολογικές παθήσεις πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη για εξέταση και θεραπεία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Νοσοκομείο της Καβάλας έκλεισε για έναν γιατρό η Ρευματολογική Κλινική. Οι ασθενείς από την Ανατ.Μακεδονία και Θράκη με σοβαρές ρευματολογικές παθήσεις πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη για εξέταση και θεραπεία.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Καβάλας που έκανε κήρυγμα στους εργαζόμενους ότι τη δουλειά τους την οφείλουν στον Ξάνθο και Πολάκη, όπως έλεγε, άφησε το Νοσοκομείο χωρίς Ρευματολόγο και έκλεισε η Ρευματολογική Κλινική του Νοσοκομείου. Ο μοναδικός Ρευματολόγος που υπηρετούσε οδηγήθηκε σε παραίτηση λόγω εργασιακής εξουθένωσης.
Η Ρευματολογική Κλινική εξυπηρετούσε ασθενείς από όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έως την Κεντρική Μακεδονία.
Μάλιστα πραγματοποιούσε εξειδικευμένες εξετάσεις και θεραπείες σε ασθενείς κάνοντας εγχύσεις ανασοκατασταλτικών φαρμάκων (Ρευματοειδή αρθρίτιδα κλπ.).
Ποια είναι η λύση που βρήκε το Υπουργείο και ο Διοικητής του Νοσοκομείου; Ενημερώνουν τους ασθενείς να πηγαίνουν για εξέταση και θεραπεία από τη Θράκη στην Θεσσαλονίκη!!! Μάλιστα χωρίς συνεννόηση με τα Νοσοκομεία υποδοχής. Παροιμιώδης αναισθησία για την ταλαιπωρία των ασθενών.
Σας κοινοποιούμε τα έγγραφα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καβάλας που εγκαίρως είχε προειδοποιήσει γι’ αυτή την εξέλιξη.

Screenshot_1

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ               ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.