Έκπληξη! Η Samsung δημιούργησε ένα stylus που μοιάζει με το κλασικό Staedtler μολύβι που αγαπήσαμε!

[ad_1]

Γραφίδες με design που κάνει τη διαφορά έχουμε ξαναδεί από τη Samsung, όχι όμως σαν αυτή που παρουσίασε στο MWC 2017. Κι αυτό γιατί η νέα S-Pen μπορεί να μην έχει την αίγλη της… Swarovski ή της MontBlanc, αλλά είναι… Staedtler Noris κι αυτό τα λέει όλα!

Στη (μικρή) πιθανότητα το όνομα να μη σας λέει κάτι, βάζουμε τα μεγάλα μέσα της …εικόνας και ποντάρουμε πως θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται από τη φωτογραφία, καθώς θα θυμηθείτε οι περισσότεροι το θρυλικό μολύβι που συντρόφευσε γενιές και γενιές.

staedtler pencil s pen

Σε εποχές που φαίνεται ότι αρχίζουμε να νιώθουμε περισσότερη νοσταλγία ακόμη και αντικρίζοντας νέα gadgets (βλέπε Nokia 3310), άλλη μία πρόταση που θα μας κάνει να γυρίσουμε πίσω είναι αυτή ακριβώς, σε συνεργασία φυσικά της Samsung με την Staedtler Noris,

Στο event της εταιρείας, όπου αυτή η ανακοίνωση έμοιαζε περισσότερο με ένα διασκεδαστικό teaser παρά με παρουσίαση ενός νέου προϊόντος, δε μάθαμε πάρα πολλά, παρά μόνο ότι συνεργάζεται με όλα τα Note phones αλλά και τα tablets της εταιρείας.

samsung-staedtler-pencil

Επόμενος στόχος για… retro αναβίωση;

The post Έκπληξη! Η Samsung δημιούργησε ένα stylus που μοιάζει με το κλασικό Staedtler μολύβι που αγαπήσαμε! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.