Έκτακτη προσγείωση στο “Μακεδονία”

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όταν επιβατικό αεροπλάνο της εταιρείας Ellinair παρουσίασε πρόβλημα στο σύστημα προσγείωσης λίγο μετά την αναχώρησή του.

Παραμένουν στον αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης οι επιβάτες της πτήσης της Ellinair, το αεροσκάφος της οποίας πραγματοποίησε νωρίτερα έκτακτη προσγείωση, ύστερα από τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στους τροχούς.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, οι 147 επιβάτες, ανάμεσά τους πέντε παιδιά, αναμένεται να ταξιδέψουν με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας προς τη Μόσχα, που είναι ο προορισμός τους. Μέχρι στιγμής -πάντως- δεν έχει γίνει γνωστή η ώρα της αναχώρησης.

Το αεροσκάφος τύπου Boeing 734 είχε απογειωθεί στις 14.10 το μεσημέρι από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και επρόκειτο να εκτελέσει πτήση από Θεσσαλονίκη προς Μόσχα, όταν ο κυβερνήτης του διαπίστωσε ότι οι τροχοί του δεν μαζεύονταν.

Αποτέλεσμα ήταν το αεροσκάφος να κάνει κύκλους πάνω από τη Θεσσαλονίκη μέχρι να αδειάσει από καύσιμα.

Γύρω στις 16.00 το απόγευμα, έγινε με ασφάλεια η προσγείωση στο «Μακεδονία» και οι επιβάτες, όπως επίσης το πενταμελές πλήρωμα, είναι καλά στην υγεία τους.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.