Έκτακτο δελτίο καιρού Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Νέα επιδείνωση προβλέπεται.
Δειτε αναλυτικά την πρόγνωση:

Σήμερα Δευτέρα (09/01/2017) και αύριο Τρίτη (10/01/2017):
Α. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και κατά περιόδους στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στην Αττική παροδικές χιονοπτώσεις από απόψε το βράδυ, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές στα βόρεια.
Β. Παγετός κατά τόπους ισχυρός, ο οποίος στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ολικός.
Γ. Τοπικές καταιγίδες από απόψε το βραδύ στη νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και σταδιακά στις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Δ. Τοπικά θυελλώδεις άνεμοι από απόωε το βράδυ στο Αιγαίο.

Την Τετάρτη (11/01/2017) και την Πέμπτη (12/01/2017):
Α. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια
Β. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα του ιουνίου της δυτικής και νότιας Πελοποννήσου, του Αιγαίου και πιθανόν της Κρήτης.
Γ. Θυελλώδεις νότιου άνεμοι. Την Πέμπτη τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στα νησιά του βόρειου και ανατολικού αιγαίου και θα εξασθενήσουν.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.