Έκτακτο Στο Ωραιόκαστρο συνελήφθη άντρας για ασέλγεια σε 9χρονη – Αποκλειστικό

Έκτακτο Στο Ωραιόκαστρο συνελήφθη άντρας για ασέλγεια σε 9χρονη

Συνελήφθη απο 2 αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου που ήταν εκτός υπηρεσίας

Μια ακόμη αισχρή πράξη σε ανήλικη καταγράφηκε στα Ελληνικά δεδομένα, αυτή τη φορά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.  Διαβάστε αποκλειστικά στο oraiokastro24.gr

Μητέρα κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου ότι 18χρονος τον οποίο φιλοξενούσε σπίτι της  ασέλγησε στην 9χρονη κόρη της, σύμφωνα με το όσα της είπε η κόρη της δίνοντας πλήρη ενημέρωση για τα όσα έζησε το παιδι. Ο δράστης με το που αντιλήφθηκε οτι η μητέρα γνώριζε τα πάντα έφυγε τρέχοντας απο το σπίτι και εξαφανίστηκες.

Σήμερα 3/1/2023 κυκλοφορόντας ο δράστης σε κεντρικό δρόμο του Ωραιοκάστρου αναγνωρίστηκε απο αστυνομικό του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας εκείνη την ώρα. Όταν τον σταμάτησε για έλεγχο ο αστυνομικός ο φερόμενος ως δράστης 18χρονος τράπηκε σε φυγή και προσπάθησε να κρυφτεί σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ο αστυνομικός ζήτησε την συνδρομή ενός συναδέλφου του, ο οποίο ήταν και αυτός εκτός υπηρεσίας και έδρασαν μαζί.

Ο δράστης, εγκλωβισμένος πλέον στο κατάστημα, άρχισε να τους χτυπάει τραυματίζοντας ελαφρά τον έναν αστυνομικό. Επάνω του βρέθηκε μικρό αιχμηρό σκαπτικό εργαλείο το οποίο προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ως όπλο.

Ο δράστης συνελήφθη εντός ορίων αυτοφώρου και θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.