Έλληνεs ακυρώνουν τιs πασχαλινέs τουs διακοπέs στη Βουλγαρία λόγω πιθανών βουλγαρικών μπλόκων

[ad_1]

Έλληνεs ακυρώνουν τιs πασχαλινέs τουs διακοπέs στη Βουλγαρία λόγω πιθανών βουλγαρικών μπλόκων

Όπωs δήλωσε στην ιστοσελίδα rodopi.com ο Ασέν Πάλοφ εκπρόσωποs ξενοδοχειακού συγκροτήματοs στο χωριό Κίρκοβο που βρίσκεται απέναντι από τα ελληνικά σύνορα στην Ροδόπη Έλληνεs τουρίστεs

ακυρώνουν τιs πασχαλινέs τουs διακοπέs λόγω του φόβου από τα μπλόκα με τα οποία απειλούν να κλείσουν τα βουλγαροελληνικά σύνορα οι βούλγαροι μεταφορείs ωs αντίποινα για τα μπλόκα των ελλήνων αγροτών τον Φεβρουάριο.

Το ίδιο αναφέρουν στην ιστοσελίδα και ξενοδόχοι από το Κίρτζαλι και το Μομτσίλογκραντ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ξενοδοχείου εκατοντάδεs κάτοικοι τηs κομοτηνήs επιλέγουν ωs πασχαλινό προορισμό την επάρχία του Κίρτζαλι και σε περίπτωση ακυρώσεων τα ξενοδοχεία τηs περιοχήs θα υποστούν τεράστιεs ζημιέs μιαs και το 70% των πελατών τουs είναι από την Βόρεια Ελλάδα.

Ο δήμαρχοs του Κίρκοβο Σουλειμάν Σινάσι αντιλαμβανόμενοs την οικονομική ζημιά που πρόκειται να υποστεί η περιοχή δήλωσε κατηγορηματικά αντίθετοs στα μπλόλα των μεταφορέων στα σύνορα τα οποία χαρακτήρισε μη φυσιολογικά.

To ίδιο αντίθετοι είναι και καταστηματάρχεs τηs περιοχήs οι οποίοι ζητούν την παρέμβαση τηs βουλγαρικήs κυβέρνησης.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.