Έναρξη δράσεων παιδικών σταθμών

Στο πλαίσιο δράσεων, που θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους παιδικούς σταθμούς του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19-9-2014 σεμινάριο πρώτων βοηθειών στις εγκαταστάσεις του Α΄ΔΠΣ ΟΑΕΔ, με πρωτοβουλία της προέδρου του ΔΟΠΠΑΩ, Ειρήνης Αντωνιάδου σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας, Κ. Ιωσηφίδη και την υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας, Λ. Φρεγγίδου.
Η επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.) ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας και με τα έμπειρα στελέχη της (κ. Πιπερίδη Χ., κα Πιπερίδου Δ., κα Φρεγγίδου Λ.), ενημέρωσαν το προσωπικό του παιδικού σταθμού για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων καταστάσεων, που μπορεί να συμβούν στα παιδιά με slides και πρακτικές ασκήσεις.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν εκτός από το προσωπικό η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω, Ειρήνη Αντωνιάδου, η προϊσταμένη των παιδικών σταθμών, Ευαγγελία Παρίσση και η κοινωνική λειτουργός του δήμου, Ευαγγελία Νάτση.
Οι ενημερώσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον και στους υπόλοιπους εργαζόμενους του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω..

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ)

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.