Ένας νέος Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο στο Ωραιόκαστρο -Γνωρίζουμε το MINION

Ένας νέος Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο στο Ωραιόκαστρο Γνωρίζουμε το MINION
Ένας  νέος Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο στο Ωραιόκαστρο. Πρόκειται για το ΜΙΝΙΟΝ με πολυετή επιτυχημένη παρουσία στον Εύοσμο, που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στην περιοχή καθώς τόσο οι άρτιες υποδομές του, όσο όμως το έμπειρο καταρτισμένο προσωπικό του έχει δημιουργήσει ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων και μαθημάτων, που ανταποκρίνονται σε κάθε σύγχρονη ανάγκη παιδιών και νηπίων.

Οι εργασίες ανακαίνισης του κτιρίου και του προαύλιου χώρου έχουν ξεκινήσει και με βάση αυτά που είδαμε επί τόπου θα είναι μεγάλης κλίμακας ανανεώνοντας την εικόνα και τις δυνατότητες. Ο χώρος ετοιμάζεται εντατικά και εντός λίγων ημερών θα είναι διαθέσιμος για παρουσίαση στους ενδιαφερόμενους γονείς.

Σε ένα διώροφο κτίριο υψηλής αρχιτεκτονικής αξίας, με αρκετά μεγάλη αυλή εμβαδού 550τ.μ το ΜΙΝΙΟΝ COLLEGE έρχεται να προσφέρει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή του Ωραιοκάστρου που βασίζονται σε υψηλά εκπαιδευτικά standards  διαμορφώνοντας μια νέα σύγχρονη πρόταση στο χώρο της προσχολικής και νηπιακής  αγωγής.

Εντύπωση προκαλεί ο καταπράσινος προαύλιος χώρος ιδανικός για ανάλογες δραστηριότητες για παιχνίδι και μάθηση. Περιφραγμένος, με δύο διακριτές εισόδους  και άπλετο χώρο δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να παίξει αλλά και να απασχοληθεί με δημιουργικές δραστηριότητες. Και στο εσωτερικό του κτιρίου όμως, κυριαρχεί η απλότητα και η ευρυχωρία, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης πολλών δραστηριοτήτων, μαθημάτων και δημιουργικής απασχόλησης.

Το ΜΙΝΙΟΝ COLLEGE σίγουρα έρχεται για να εμπλουτίσει την προσχολική και νηπιακή αγωγή. Ο επαγγελματισμός των υπευθύνων, η υπευθυνότητα και το μεράκι τους είναι ήδη γνωστά στον Εύοσμο.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Κάθε παιδί είναι μοναδικό!

Διαθέσιμες θέσεις μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για τον παιδικό σταθμό στην κατηγορία Α2 (2,5-4 ετών)

Ολιγομελές τμήμα νηπιαγωγείου με πλήρες  διαθεματικό  πρόγραμμα, βασισμένο στην θεωρία της πολλαπλής νοημοσύνης του Gardner. (νήπια του 2015,προνηπια του 2016)

Επικοινωνήστε μαζί μας με μήνυμα στο [email protected] ή στο τηλέφωνο για ραντεβού: 6946346174

Δείτε περισσότερα στην σελίδα εδώ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.