«Ένα έργο πνοής για τον δήμο Ωραιοκάστρου παίρνει τον δρόμο της υλοποίησής του»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ένα έργο πνοής για τον δήμο Ωραιοκάστρου
παίρνει τον δρόμο της υλοποίησής του»

Ένα έργο πνοής για τον δήμο Ωραιοκάστρου πήρε ήδη από χθες την οδό της πραγματοποίησής του με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την έγκριση της με αρ. 6/2015 προεκτίμησης αμοιβών μελετών για το έργο με τίτλο: «Ήπιας μορφής ανάπλαση του 0Τ15 στον οικισμό Γαλήνη του δήμου Ωραιοκάστρου, προϋπολογισμού 74.528,22 ευρώ».

Πρόκειται για την αποκατάσταση του ημιτελούς κτίσματος, το οποίο θα αξιοποιηθεί για τη χωροθέτηση νέων κλειστών χώρων ή ως αποθηκών για την εξυπηρέτηση των αναγκών του δήμου. Παράλληλα, προβλέπεται η κατασκευή υπαίθριου αμφιθεάτρου, υπαίθριου γηπέδου (Beach volley) και παιδικής χαράς, καθώς επίσης ό,τι άλλο προκύψει μέσα από τη διαδικασία διαβούλευσης.

«Άλλη μια προεκλογική μας δέσμευση παίρνει το δρόμο της υλοποίησης. Πιστεύουμε ότι με τον τρόπο αυτό αναδεικνύεται με τον καλύτερο δυνατό και επωφελή τρόπο η είσοδος του δήμου Ωραιοκάστρου, παρέχοντας στους δημότες μας αλλά και τους επισκέπτες ένα χώρο αναψυχής, που τόσο είχε ανάγκη η περιοχή», δήλωσε ικανοποιημένος ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης μετά την ψήφιση του σχετικού θέματος στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Δήμος

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.