Ένα ακόμη όμορφο σχολείο στο Ωραιόκαστρο

Προεκλογικά κι ενώ όλοι είχαν σαν κύριο θέμα συζήτησης το ποιος βάζει υποψηφιότητα και πόσοι τελικά σταυροί θα μπουν στα ψηφοδέλτια 4 κυρίες έδωσαν ραντεβού στην αυλή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου.
image
Η μία (Κυριακή Κασίδου) παλιά γνώριμη του χώρου αφού έφερνε το παιδί της στο Νηπιαγωγείο που ήταν παλιότερα το μοναδικό κτίριο στον αύλειο χώρο, η δεύτερη (Μαρία Κασίδου) με πολλή φαντασία και όρεξη για δουλειά και δύο κυρίες (Βούλα Πετρά και Σωτηρία Κουτάκη)νέες μητέρες που δεν είναι καν μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού. Αποφάσισαν λοιπόν πως το σχολείο τους που ήταν και άβαφο όλη τη χρονιά πρέπει να αποχαιρετίσει τους μαθητές όμορφο και χρωματιστό, για να ανυπομονούν οι μαθητές να ξαναπάνε την ερχόμενη χρονιά.
image
Έτσι αποφασίστηκε και έγινε πράξη ένα πανηγύρι χρωμάτων με μικρούς και μεγάλους στο χώρο του 4ου Δημοτικού. Τα εικαστικά τμήματα των Ιερών Ναών Παλαιοκάστρου και Γαλήνης δεν έλειπαν από το πανηγύρι αυτό φυσικά.
image
Όλα τα είδη ζωγραφικής, όλες οι ηλικίες και σχεδόν όλα τα θέματα μαζεμένα σε μια γωνιά του Ωραιοκάστρου μια Κυριακή, την πρώτη Κυριακή του Ιούνη. Χωρίς πολλά λόγια, χωρίς πολλή διαφήμιση, αλλά με πολλή όρεξη και πάρα πολύ ενθουσιασμό. Η συνταγή της Επιτυχίας.
image
Ένα έργο που θα μείνει άθικτο για καιρό,οπως μας απέδειξε μια παρόμοια κίνηση που έγινε πριν 4 χρονια απο τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού Ωραιοκάστρου και το σχολείο δεν χρειάστηκε βάψιμο εώς σήμερα!
Ακολούθησαν το 2ο δημοτικό Γαλήνης και ελπίζουμε σε λίγο καιρό να είναι τόσο όμορφα ολα τα σχολεία του τόπου μας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.