” Ένεκα Zeneca” και στην Αθήνα!!

” Ένεκα Zeneca” και στην Αθήνα!!

Η επιτυχημένη παράσταση «Ένεκα ZENECA» ταξιδεύει στην Αθήνα για ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ παράσταση. Σάββατο 9 Οκτώβρη στις 20:00 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας* (Κύπρου & Προύσσης).

Προμηθευτείτε εγκαίρως το εισιτήριο σας:

  • 10€ προπώληση,
  • 12€ ταμείο (δωρεάν ΑμεΑ & παιδιά έως 5 ετών).

Σημεία προπώλησης:

  • Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού (Κιλικίας 51)
  • Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Νίκαιας-Ρέντη (Αχιλλέως 15, καθημερινά 8:30 με 14:00)
  • Νικόλας άρτος & γεύσεις (Λ. Γρηγορίου Λαμπράκη 32, Δευτ.-Παρ. 07:00 με 18:00 & Σάββατο 07:00 με 15:00)

*Σε περίπτωση που δεν το επιτρέψει ο καιρός, η παράσταση θα πραγματοποιηθεί ΚΑΝΟΝΙΚΆ στην κλειστή αίθουσα του Πολυχώρου “Μάνος Λοΐζος” (Θηβών 243, Νίκαια) την ίδια ημέρα και ώρα.

«Ένεκα ZENECA», θα λέμε και θα κλαίμε από τα γέλια…

Ο σεναριογράφος Δημήτρης Πιπερίδης, δεν θα μπορούσε να παραμείνει άπραγος μπροστά στην πρόκληση της εποχής… και επιστρέφει, μετά την σκληρή καραντίνα που βίωσε ο πολιτισμός, με μια ποντιακή θεατρική παράσταση που θα μας κάνει να γελάμε μετά δακρύων!!!

Το αχτύπητο δίδυμο, Τάκης Βαμβακίδης και Αλέξης Παρχαρίδης μαζί με την Τίσσα Βασιλάκη και τη Χρύσα Συμεωνίδου, σε διπλή διανομή στο ρόλο, αλλά και GUEST STAR τον Τρύφωνα Σαμαρά, ενώνουν και πάλι το ταλέντο τους.

Η υπόθεση:
Η ήσυχη ζωή, στην έβδομη δεκαετία, του Λάμπου (Τάκης Βαμβακίδης) και της Παρθένας (Αλέξης Παρχαρίδης) κλονίζεται από “γεροντοερωτική πανδημία”…

Και ποιος είδε την Παρθένα και δεν φοβήθηκε!!!

Καταφεύγουν λοιπόν εν μέσω πανδημίας και εμβολιασμών, στην τρελή εγγονή τους Παρθενόπη (Τίσσα Βασιλάκη – Χρύσα Συμεωνίδου) στην Αθήνα και τα δρώμενα είναι καταιγιστικά… με πολλές “παρενέργειες” γέλιου!!! Τα υπόλοιπα επί σκηνής.

Παίζουν: Τάκης Βαμβακίδης (Λάμπος), Αλέξης Παρχαρίδης (γραία Παρθένα), Τίσσα Βασιλάκη-Χρύσα Συμεωνίδου (εγγονή Παρθενόπη), Μιχάλης Τσολάκης (Δημοσκόπος)

Χορηγοί Επικοινωνίας: OPEN TV, e-Pontos.gr, pontos-news.grefxinospontos.grtrapezounta.grkozan.groraiokastro24.gr

Για την είσοδο σας στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας ΔΕΝ απαιτείται rapid test, self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Στην περίπτωση που η παράσταση πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο “Μάνος Λοΐζος” είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό rapid test για τους ενήλικές και self test για τους ανήλικους, 48 ωρών.

Η είσοδος και στις δύο περιπτώσεις γίνεται με τη χρήση μάσκας και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Περισσότερες πληροφορίες:
6907042401 Θοδωρής Μακρίδης
6907712522 Όλγα Πολυχρονιάδου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.