Ένορκη Διοικητική Εξέταση όρισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου για αποφάσεις που έπρεπε να γνωρίζει

Ένορκη Διοικητική Εξέταση όρισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου για αποφάσεις που έπρεπε να γνωρίζει

Άναυδους μας άφησε η απόφαση δημάρχου Ωραιοκάστρου στο δημοτικό συμβούλιο  που πραγματοποιήθηκε στις 23.12.19 να οριστεί ΕΔΕ για το ποιος αποφάσισε να κλείσουν  δρόμοι στις 20.12.19 για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που συνδιοργανώνουν ο δήμος Ωραιοκάστρου και ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου.

Αναλυτικά,για πρώτη φορά φέτος ο δήμος Ωραιόκαστρο και ο Ε.Σ.Ω. συνεργάστηκαν για να τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της πόλης του Ωραιοκάστρου.

Στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις ήταν και η ημέρα Παρασκευή 20.12.19 στο Ηρώων απέναντι απο τον Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου.

Σε ερώτηση του Α.Πολυχρονίδη,επικεφαλής της παράταξης Συνεργασία Τώρα, για το τι απόφαση πάρθηκε στο κλείσιμο των δρόμων ο δήμαρχο Ωραιοκάστρου απάντησε οτι δεν είχε ιδέα για το τι έγινε και ενημερώθηκε τηλεφωνικά απο τον δημοτικό σύμβουλο Η.Τσακαλίδη και οτι για την απόφαση αυτή θα περάσουν ΕΔΕ οι εμπλεκόμενοι.

Στο δελτίο τύπου που στάλθηκε και αναρτήθηκε απο το τον δήμο και τον ΕΣΩ αναφερόταν το κλείσιμο συγκεκριμένων οδών για την ασφάλεια της διεξαγωγής της εκδήλωσης.Το ίδιο αναφερόταν και στην αφίσα. Πραγματικά εκπλησσόμαστε για την άγνοια του δημάρχου….και την απόφασή του να περάσει Ένορκη Διοικητική Εξέταση τους εμπλεκόμενους,ενώ όλα ήταν αποφασισμένα και θα έπρεπε να υπάρχουν αποφάσεις για τις οποίες θα έπρεπε να ήταν ενήμερος.

Αναμένουμε το πόρισμα της ΕΔΕ.

Ακόμη μας γνωστοποιήθηκε οτι και την Παρασκευή 27.12.19 θα είναι πεζοδρομημένη η Λ.Δημοκρατίας για την τελευταία Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.