Ένταση στη συνέλευση της ΕΠΩΦ – Ορίστηκε η ημερομηνία εκλογών – Απο σήμερα οι αιτήσεις των υποψηφίων

Ένταση στη συνέλευση της ΕΠΩΦ – Ορίστηκε η ημερομηνία εκλογών – Απο σήμερα οι αιτήσεις των υποψηφίων

Σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε εχθές, 24/8/2023, η έκτακτη γενική συνέλευση της Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων.  Εκλογοαπολογιστικός  ο χαρακτήρας της συνέλευση καθώς πρέπει ο σύλλογος να προβεί άμεσα σε εκλογές, έπειτα από τις μαζικές παραιτήσεις τεσσάρων μελών.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ακούστηκαν πολλά παράπονα απο τα μέλη για τη διοίκηση των τελευταίων δύο χρόνων και επίμονα ζητούσαν  να μάθουν τους λόγους των παραιτήσεων των 4 μελών.
Η πρώην πρόεδρος, κ. Γεωργία Πετρίδου, ως αιτιολόγηση της παραίτησής της επικαλέστηκε το άρθρο 20 του καταστατικού, την ενδεχόμενη εμπλοκή της στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.
Ο πρώην ταμίας, κ. Φώτης Παστουρματζής, επικαλέστηκες οικογενειακούς λόγους και λόγους υγείας.
Το μέλος, κ. Αλεξάνδρα Σιβρή, δήλωσε οτι η επιθυμία της να παραιτηθεί απο το διοικητικό συμβούλιο την γεννήθηκε απο τον χειμώνα και εντελώς συμπωματικά προέβη σε αυτή τώρα.

Τα άρθρα 20 και 25 του καταστατικού δημιούργησαν μεγάλη σύγχυση ως προς το ποιοι μπορούν να συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο, παρακάτω σας παραθέτουμε τα συγκεκριμένα άρθρα.
Αποτέλεσμα της γενικής συνέλευσης ήταν να οριστεί ημέρα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου την Τετάρτη 30 Αυγούστου με την κάλπη στημένη στα γραφεία του συλλόγου, στο γυμναστήριο Κονταξοπούλειο, από τις 14:00  έως τις 19:00 .

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα, πληρώντας τις προϋποθέσεις του καταστατικού, μπορούν  να καταθέσουν την αίτηση τους στα γραφεία του συλλόγου τις ημέρες :
Παρασκευή 25/8, Δευτέρα 28/8 και Τρίτη 29/8 και ώρες 18:00 με 20:00

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.