Έξι εταιρίες φροντίζουν την σίτιση των αδέσποτων στον δήμο Ωραιοκάστρου

Έξι εταιρίες φροντίζουν την σίτιση των αδέσποτων στον δήμο Ωραιοκάστρου

Ο θεσμός της χορηγίας θεωρείται ως άθλος ευεργεσίας, δικαίως, καθώς σε δύσκολες καταστάσεις μέσα απο τις χορηγίες επιλύονται σοβαρά προβλήματα.

Έτσι και στον Δήμο Ωραιοκάστρου εν μέσω κορονοϊού χορηγοί στηρίζουν την σίτιση των αδέσποτων της πόλης.

Μια ακόμη σημαντική προσφορά απο έξι ιδιώτες,τις εταιρίες «Josera-Βιοζωκάτ», «Quiko Mega Pet», «Petshop 88», «Σκλαβενίτης», «Αφοί Μπούτου Ο.Ε»,“Petvision – Τεληωρίδης Ι. – Παπαδόπουλος Α. Ο.Ε.”, έρχεται να στηρίξει έμπρακτα την σίτιση των αδέσποτων με τροφές. H φιλοζωική Ωραιοκάστρου και οι εθελοντές που έχουν αιτηθεί της ειδικής βεβαίωσης θα αναλάβουν την κατανομή των τροφών στα ζώα.

Αναλυτικά για μέριμνα και τα πλάνα της διοίκησης του δήμου Ωραιοκάστρου ως προς την  φροντίδα των αδέσποτων θα μας ενημερώσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Αριστείδης Λαζαρίδης σε μια προγραμματισμένη συνέντευξη που θα παραχωρήσει στο oraiokastro24


38.317 ευρώ στον δήμο Ωραιοκάστρου απο το Υπουργείο Εσωτερικών για τα αδέσποτα

Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε Δήμους για τα αδέσποτα – Ανάμεσά τους 14 Δήμοι της Θεσσαλονίκης

 

 

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. που τα ταιζουν στους δρομους οπου μας κανουν επιθεση
    Σηνεχεια μας κανουν επιθεση στο δρομο Αναγεννησεως και μπενουμε σε ξενες αυλες για να γλειτωσουμε αλλα μηπως να παρουμε πρωτοβουλια απο μονοι μας αν δεν γεινεται κατι απο εσας. Σημερα ειχαμε επιθεση απο αδεσποτο ROTWAILLER σε γυναικα το μεσημερι

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.