Έξι προγραμματισμένες διαμαρτυρίες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Έξι προγραμματισμένες διαμαρτυρίες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

  1. Στις 9:30  ο Σύνδεσμος Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας – Θράκης θα πραγματοποιήσει δύο συγκεντρώσεις,στο ύψους του Mediterranean Cosmos και  έξω από το One Salonica. Αναμένεται να ακολουθήσει πορεία  με πούλμαν στο κέντρο της πόλης με κατάληξη στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης.
  2. Στη 13:00  ΕΛΜΕ και σύλλογοι εκπαιδευτικών  στο Άγαλμα Βενιζέλουκαλούν θα πραγματοποιήσουν  συλλαλητήριο για την ανάδειξη των προβλημάτων της Παιδείας.
  3. Στις 16:00 στην Πλατεία Λευκού Πύργου, πρωτοβουλία φεμινιστικών ομάδων οργανώνει συγκέντρωση αλληλεγγύης σε 19χρονη με την ευκαιρία της εκδίκασης υπόθεσης βιασμού της στη Ρόδο.
  4. Στις 19.:00 στα γραφεία της Χρυσής Αυγής,  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.
  5. Στις 19:00 στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους άτομα  του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου  προγραμματίζουν μικροφωνική εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα όσα συμβαίνουν στη Μινεάπολη των ΗΠΑ.
  6. Στις 22:00  θα πραγματοποιηθεί έξω από το ΥΜΑΘ συγκέντρωση για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.