Έπειτα απο την πυρκαγιά στην νταλίκα ήρθε και το “πλιάτσικο”

Έπειτα απο την πυρκαγιά της νταλίκας ακολούθησε και η κλοπή του εμπορεύματος.
Την Παρασκευή 8/5/15 στην Εγνατία οδό έξω απο τη Βέροια νταλίκα άρπαξε φωτιά,πιθανόν απο ηλεκτρολογικά αιτία στον ψυγείο του θαλάμου. Ο οδηγός της νταλίκας,κάτοικος του Ωραιοκάστρου,κατέβαλε κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για να σταματήσει την πυρκαγιά αλλα στάθηκε αδύνατον!

image
image
image
Και μη φτάνοντας αυτή η καταστροφή το σκηνικό ηρθε να συμπληρώσει εχθές,Κυριακή 10/5/15, το απόγευμα και μια ακομη!
Ο οδηγός πήγε στο σημείο που είχε μεταφερθεί ο θάλαμος στον οποίο υπήρχε μέσα το κατεστραμμένο εμπόρευμα,σε μάντρα στην περιοχή των Διαβατών και αντίκρισε πλιάτσικο απο αθίγγανους!
Πάνω απο 50 άτομα κάθε ηλικίας διάλεγαν τα λιγότερο κατεστραμμένα προϊόντα (κατεψυγμένες ζύμες,ψωμιά κτλ).
Μολονότι στη θέα του τράπηκαν σε φυγή όταν αυτοί είδαν ότι ο ιδιοκτήτης μαζί με αλλα δυο άτομα του παρέμεναν στο σημείο που είχαν καλέσει μάλιστα την αστυνομία, επέστρεψαν κι άρχισαν να επιτίθενται εκσφενδονίζοντας τους πέτρες μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα ζητώντας τους με θράσος να αποχωρήσουν για να μπορέσουν να κλέψουν και το υπόλοιπο εμπόρευμα! Και απειλώντας τους για την ζωή τους!!
Η ανταπόκριση της αστυνομίας δεν ήταν καθόλου άμεση αφού στο σημείο έφτασαν έπειτα απο μια ωρα!!! Στα μισά του χρόνου την ομάδα των αθίγγανων διέλυσε μια γυναίκα αθίγγανη η οποία έφτασε εκεί κάτι τους ειπε και αυτοί εξαφανίστηκαν!!
Έπειτα απο την ολοσχερή καταστροφή του τράκτορα και του θαλάμου ηρθε και η κλοπή του κατεστραμμένου εμπορεύματος το οποίο όμως έπρεπε να καταγράφει απο τον πραγματογνώμονα για να κατατεθεί στην ασφαλιστική!!!
image
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.