Έργα στο περιφερειακό Θεσσαλονίκης,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Απο σήμερα,Τετάρτη 1/11 μέχρι και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμοί, με κατεύθυνση προς δυτικά και και προς ανατολικά. Θα αποκλειστούν μία λωρίδα κυκλοφορίας στον ανισόπεδο κόμβο Κ5 (νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς τα δυτικά και μία λωρίδα κυκλοφορίας στο οδικό τμήμα μεταξύ των κόμβων Κ5 (νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) και Κ6 (κόμβος Νεαπόλεως) με κατεύθυνση προς ανατολικά.

• Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός, με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας στον Ανισόπεδο Κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ). Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς τα δυτικά.
Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός, με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας, στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ6 (κόμβος Νεαπόλεως). Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ανατολικά.

αστυνομια

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.