Έρευνα: Μόνο το 11% των καταναλωτών θα πλήρωνε πάνω από 1.000 δολάρια για ένα νέο iPhone!

[ad_1]

Έρευνα της Barclays αποδεικνύει το …αυτονόητο από κάποιους. Λίγοι είναι εκείνοι που θα έδιναν ένα τεράστιο ποσό (πάνω από 1.000 δολάρια σύμφωνα με την έρευνα) για να αποκτήσουν το νέο iPhone.

iphone-8-render-7-and-7s

Στη δέκατη “επέτειο” του smartphone της, η Apple ετοιμάζει κάτι …special για το iPhone 8, όμως οι υπολογισμοί για την τιμή του δείχνουν ότι πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να το αποκτήσετε. Έως και τα 1.000 ή και τα 1.200 δολάρια αναμένεται να κοστίζει το νέο iPhone και σύμφωνα με την έρευνα μόνο το 11% των ερωτηθέντων προτίθενται να δώσουν αυτά τα χρήματα. Βέβαια, ανάμεσα σε όσους έχουν ήδη στην κατοχή τους ένα iPhone, το ποσοστό αυξάνεται στο 18%, αλλά και πάλι μεγάλο δεν είναι…

Τα smartphones έχουν ακριβύνει πολύ τελευταία και οι τιμές τους πλέον σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν το 1000άρικο. Και όσο και αν οι πωρωμένοι χρήστες θέλουν πάντα το καλύτερο και το “μάτι τους γυαλίζει” με τα καλούδια που βάζουν οι εταιρείες στις ναυαρχίδες τους, η οικονομική κατάσταση πολλών δεν επιτρέπει τέτοιες σπατάλες. Ή και να τις επιτρέπει, μάλλον κάνουν δεύτερες σκέψεις πριν ξοδέψουν το ποσό που απαιτεί μία σύγχρονη ναυαρχίδα.

Εσείς αλήθεια στα πόσα χρήματα θα θέλατε να τιμολογήσει η Apple το iPhone 8;

The post Έρευνα: Μόνο το 11% των καταναλωτών θα πλήρωνε πάνω από 1.000 δολάρια για ένα νέο iPhone! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.