Έρχεται συνέντευξη “τσουνάμι” απο τον πρώην δήμαρχο Ωραιοκάστρου Α.Γαβότση;

Έρχεται συνέντευξη “τσουνάμι” απο τον πρώην δήμαρχο Ωραιοκάστρου Α.Γαβότση;

Έγκυρες πληροφορίες μας λένε ότι μέχρι τέλος του μήνα ο πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη έπειτα απο την σιγή που κράτησε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα και την παραίτησή του.

Η ατζέντα του θα προκαλέσει “τσουνάμι”,αν τοποθετηθεί για τα εξής που πολλοί αναρωτιούνται και πολύ θα θέλαμε να ακούσουμε:

  • για την πολυσυζητημένη συνέντευξη του πρώην δημάρχου Ωραιοκάστρου Δημήτρη Σαραμάντου στο oraiokastro24 λίγες ημέρες πριν την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών,διαβάστε σχετικά εδώ. Μια συνέντευξη που χάλασε φιλίες…..
  • για την φιλική συνάντηση μεταξύ περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα και του νέου δημάρχου Παντελή Τσακίρη. Σηματοδοτούσε κάτι αυτή η επιλογή της συνάντησης; Γνωρίζοντας οτι  ο Γαβότσης δεν είναι πολίτικα απέναντι με τον περιφερειάρχη μας κινεί υποψίες που δεν τους είδαμε μαζί….
  • για όλες αυτές τις φήμες περί συνεργασίας μεταξύ νεοεκλεγέντων συμβούλων της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ με την νέα διοίκηση…..

Αναμένουμε αυτό το “τσουνάμι”!!!!!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.