Έρχονται λίβας, μπουρίνια και πολύ ζέστη – Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Έρχονται λίβας, μπουρίνια και πολύ ζέστη –
Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Και τι δεν έχει αυτή η εβδομάδα από πλευράς καιρικών φαινομένων!!!
Από λίβα μέχρι και μπουρίνια καθώς και σκληρή αναμέτρηση πολύ θερμών και δροσεροψυχρών αερίων μαζών ακριβώς πάνω απο την Ελλάδα!
Αυτή είναι η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τις καιρικές συνθήκες που είναι προ των πυλών.
Την Τρίτη 21/6 η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, τα μπουρίνια θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση εως τα 7 μποφόρ

Την Τετάρτη 22/6 θα ξεκινήσει με περισσότερη ζέστη, ενώ στα ΒΑ θα έχουμε αστάθεια και από το απόγευμα ίσως έχουμε μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 38 βαθμούς.

Η Πέμπτη 23/6 θα είναι η πιο ζεστή ημέρα με 40αρια και τη θερμοκρασία να φτάνει τοπικά ακόμη και στους 41 με 42 βαθμούς και στις περιοχές από τη Θεσσαλία και νοτιότερα. Στη δυτική Μακεδονία θα έχουμε και λίβα, καυτό άνεμο, που θέλει προσοχή. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε θερμό άνεμο και άνοδο της θερμοκρασίας.

Την Παρασκευή 24/6 η θερμοκρασία θα υποχωρήσει σε όλη τη χώρα. Καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα θα στείλουν πιο δροσερές αέριες μάζες.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Σάκη Αρνοαούτογλου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.