Έσκασε βόμβα στην Αστραπή Μεσαίου: Αποχωρεί η οικογένεια Τσολακίδη από την διοίκηση

Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγη ώρα η είδηση της αποχώρησης από το ποδοσφαιρικό τμήμα της Αστραπής Μεσαίου της οικογένειας των αδελφών Τσολακίδη.

Μια είδηση που κάνει τον γύρο της Ελλάδος αφού μετά την μεγάλη επιτυχία της ομάδος να ανέβει στα σαλόνια της Α1 τίποτα δεν προδίκαζε ένα τέτοιο τέλος.

Η τελευταία πράξη παίχτηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία της εταιρείας των επιχειρηματιών που μετά από 3ωρη σύσκεψη της οικογενείας παρουσία των κ.κ. Μαυρόπουλου , Παγώνη και Σαπρανίδη ανακοινώθηκε το αναπάντεχο γεγονός.

Καμία πληροφορία μέχρι στιγμής δεν διέρρευσε για τους λόγους τους οποίους οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση καθώς και λεπτομέρειες για την λήξη της συνεργασίας με τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναφορικά με τις υποχρεώσεις της ομάδος αναβάλλονται τα φιλικά της ερχόμενης εβδομάδος με ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ , ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΓΕΦΥΡΑΣ.

Μάλιστα στον εντός έδρας φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα γίνονταν και η επίσημη γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το μέλλον σίγουρα από εδώ και πέρα είναι αβέβαιο καθώς άπαντες γνώριζαν την δύναμη και την σιγουριά της οικονομικής επιφάνειας των επιχειρηματιών που στήριξαν μέχρι σήμερα την προσπάθεια οργάνωσης του συλλόγου με μπάτζετ που θα ζήλευαν ακόμη και στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Τις επόμενες ώρες είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση μέσα στην οποία ίσως να αναγράφονται και οι λόγοι της αποχώρησης.

image

πηγή

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.