Έτσι θα μπορούσε να είναι το χωρίς bezels edge-to-edge νέο iPhone της Apple!

[ad_1]

Φημολογείται ότι η Apple θα λανσάρει ένα OLED iPhone με κυρτή οθόνη αυτή τη χρονιά, επιπρόσθετα από τα iPhone 7s και 7s Plus. Έχει περάσει μία δεκαετία από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone και η επέτειος φαίνεται ότι θα φέρει από το Cupertino μεγάλες ανακοινώσεις. Το OLED iPhone θα διαθέτει, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έως τώρα, edge-to-edge οθόνη, που θα το κατατάσσει στα χωρίς bezels smartphones της αγοράς!

Η Xiaomi με το πολυσυζητημένο Mi Mix είναι η εταιρεία εντυπωσίασε τον κόσμο πρόσφατα κυκλοφορώντας ένα χωρίς bezels μοντέλο που φέρνει δυνατά αυτή την τάση στην αγορά. Η Apple όμως ίσως προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα την τεχνολογία, όπως βλέπουμε και από σχετική πατέντα που έχει καταθέσει. Το πρόβλημα στις edge-to-edge οθόνες είναι ότι στην bezel-less επιφάνειά τους πρέπει να “τοποθετηθούν” επιπρόσθετα στοιχεία (ακουστικά, κάμερα, αισθητήρες) και η Apple βρίσκει λύση σε αυτό το θέμα βάζοντάς τα κάτω από την οθόνη, ανοίγοντας μικρές “τρυπούλες” (πόρους) σχεδόν αόρατες στο ανθρώπινο μάτι που δεν επηρεάζουν τη λειτουργία θέασης, ωστόσο από εκεί υπάρχει πρόσβαση σε ηχεία, κάμερες ή αισθητήρες.

Δείτε τα σχέδια από την πατέντα της Apple που φαίνεται εντυπωσιακή και πιθανώς θα θέλαμε να δούμε να εφαρμόζεται στο επόμενο OLED iPhone

1

2

3

The post Έτσι θα μπορούσε να είναι το χωρίς bezels edge-to-edge νέο iPhone της Apple! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.