Έως 31 Αυγούστου 2020 η υποβολή των αιτήσεων για τα αδήλωτα τ.μ.

Έως 31 Αυγούστου 2020 η υποβολή των αιτήσεων για τα αδήλωτα τ.μ.

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου καλεί τους δημότες του να υποβάλλουν τις αιτήσεις για τα αδήλωτα τετραγωνικά μέτρα των ακινήτων τους έως τις 31 Αυγούστου 2020, καθώς δεν αναμένεται να δοθεί παράταση στη διαδικασία.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχαν συμφώνησαν να ενισχυθεί η προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού, ώστε όλοι οι πολίτες να κάνουν τις αιτήσεις τους στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα της ΚΕΔΕ (https://tetragonika.govapp.gr/), έως την 31η Αυγούστου και εκτίμησαν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να δοθεί παράταση.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Ωραιοκάστρου υπενθυμίζει και καλεί τους δημότες του να υποβάλλουν τις αιτήσεις για τα αδήλωτα τ.μ. των ακινήτων τους και μέσω του ειδικού ηλεκτρονικού συνδέσμου που είναι αναρτημένος στην κεντρική ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου (oraiokastro.gr).

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.