Αγίου Πνεύματος 2023: Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, καταστήματα, λαϊκές αγορές

Αγίου Πνεύματος 2023: Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, καταστήματα, λαϊκές αγορές

Τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν κλειστά του Αγίου Πνεύματος.

Να εποπτεύσουν την εμπορική αγορά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την τήρηση της νομιμότητας της αργίας του Αγίου Πνεύματος, καλεί όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζοντας ότι η μη λειτουργία των καταστημάτων στις 5/6 είναι υποχρεωτική.

Με ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης υπενθυμίζει ότι η υποχρεωτικότητα μη λειτουργίας των καταστημάτων την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, ορίζεται σύμφωνα με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2780/τ.Β/03-06-2022.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
αποφασίζουμε:

Την καθιέρωση της ημέρας εορτασμού του Αγίου Πνεύματος ως τοπικής αργίας για τα εμπορικά καταστήματα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Λαϊκές αγορές στο νομό Θεσσαλονίκης

Κανονικά θα λειτουργήσουν ανήμερα της αργίας του Αγίου Πνεύματος (στις 5/6) οι λαϊκές αγορές στο νομό Θεσσαλονίκης, εντός και εκτός του Πολεοδομικού συγκροτήματος, όπως αναφέρει με σημερινή της ανακοίνωση η Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Άγγελος Δερετζής, κανονικά θα στήσουν τους πάγκους τους οι παραγωγοί στις περιοχές Άνω και Κάτω Τούμπα, Αλλατίνη, Καραϊσκάκη, Γιάννη Αγγέλου, Άνω Ηλιούπολη, Μενεμένη και Νεάπολη και εκτός Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης σε Περαία, Ασπροβάλτα, Ωραιόκαστρο και Σίνδο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.