Αγοράζει και νησί ο Σαββίδης

Στα επενδυτικά σχέδια του Ιβάν φαίνεται πως μπαίνει η απόκτηση ενός νησιού.
Ο λόγος γίνεται για το νησάκι της «Τσουγκριάς» το οποίο βρίσκεται απέναντι από την Σκιάθο καθώς έχει μπει στο “στόχαστρο’ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο θεμέλιος λίθος των επενδυτικών κινήσεων του κ. Σαββίδη, φαίνεται ότι θα μπει με τη δημιουργία ελικοδρομίου σε περιοχή που έχει εντοπιστεί κοντά στο αεροδρόμιο του νησιού. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα. Το ελικοδρόμιο ανοίγει για τον επιχειρηματία τον αεροδιάδρομο για συχνότερες επισκέψεις στο νησί, το οποίο είχε επισκεφθεί και το καλοκαίρι του 2015 με το ιδιωτικό του ελικόπτερο. Τότε ελλείψει ελικοδρομίου, είχε προσγειώσει το ελικόπτερο σε δημόσιο χώρο, προκαλώντας αντιδράσεις κατοίκων. Ο κ. Σαββίδης όμως εμφανίζεται διατεθειμένος να προχωρήσει και σε επιχειρηματικές επενδύσεις στο πανέμορφο νησί, συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές σε ένα μέρος που φέρεται να λατρεύει τόσο ο ίδιος όσο και ο γιος του, όπως αναφέρει η εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

Το ελικοδρόμιο θα του επιτρέπει συχνότερες επισκέψεις στο νησί, το οποίο είχε επισκεφθεί και το καλοκαίρι του 2015 με το ιδιωτικό του ελικόπτερο. Τότε ελλείψει ελικοδρομίου, είχε προσγειώσει το ελικόπτερο σε δημόσιο χώρο, προκαλώντας αντιδράσεις κατοίκων.

Ο κ. Σαββίδης όμως εμφανίζεται διατεθειμένος να προχωρήσει και σε επιχειρηματικές επενδύσεις στο πανέμορφο νησί, συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές σε ένα μέρος που φέρεται να λατρεύει τόσο ο ίδιος όσο και ο γιος του.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.