Αγορά δύο ταχυτήτων στο Ωραιόκαστρο – Λόγος για αθέμιτο ανταγωνισμό

Αγορά δύο ταχυτήτων στο Ωραιόκαστρο – Λόγος για αθέμιτο ανταγωνισμό

Σε αγορά δύο ταχυτήτων εξελίσσεται η αγορά Ωραιοκάστρου έπειτα από τη χθεσινή λειτουργία των καταστημάτων.
Το 2016 σε γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου αποφασίστηκε κάθε Τετάρτη απόγευμα η αγορά του Ωραιοκάστρου να παραμένει κλειστή, δείτε την σχετική απόφαση εδώ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων υπήρξαν αναφορές για ελάχιστα καταστήματα που δεν σεβάστηκαν την απόφαση της γενικής συνέλευσης του συλλόγου.

Εχθές Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 πολλές αναφορές δέχτηκε το oraiokastro24 για καταστήματα που ήταν ανοιχτά, σε αντίθεση με άλλα που εξακολουθούσαν και τηρούσαν την απόφαση της γενικής συνέλευσης.

Έκαναν λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό καθώς όπως μας δήλωσαν μία παρέα καταστηματαρχών αποφάσισε να ανοίξει τα καταστήματα του λόγω των συνθηκών, της κατάστασης του κορονοϊού που τόσο καιρό κράτησε τα καταστήματα κλειστά.
Άνοιξαν χωρίς καμία ενημέρωση προς τους υπόλοιπους συναδέλφους, χωρίς καμία ενημέρωση στον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου.

Το oraiokastro24 επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου κ. Βασίλη Ιακωβίδη για το συγκεκριμένο πρόβλημα που προέκυψε και ο ίδιος μας απάντησε:
“Ποτέ δεν τέθηκε θέμα αλλαγής απόφασης της γενικής συνέλευσης στον να ανοίγει η αγορά του Ωραιοκάστρου κάθε Τετάρτη απόγευμα.
Από κει και πέρα είναι στην κρίση του καθενός το τι θα πράξει όμως αυτές οι ενέργειες δημιουργούν μεταξύ των επαγγελματιών έναν αθέμιτο ανταγωνισμό και αποδυναμώνουν την ισχύ του συλλόγου.  Αποδυναμώνουν Την ισχύ του συλλόγου σε μία εποχή που θα έπρεπε όσο πότε
η ισχύς εν τη ενώσει να είναι προτεραιότητα όλων μας  για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα.
Από την πρώτη μέρα που ανέλαβα τη διοίκηση του συλλόγου μέλημά μου ήταν και είναι η ενοποίηση, η ενίσχυση και η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς Ωραιοκάστρου.  και αυτή θα παραμείνει να είναι η στάση μου.
Διχαστικές ενέργειες από μέλη μας ή μη είναι κατακριτέες. “



Προσπαθώντας να στηρίξουμε την τοπική αγορά και η τοπική αγορά θα πρέπει να αλληλοστηριχθεί….

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.