Αιτήσεις πτώχευσης από Alpha Bank για ΔΟΛ

[ad_1]

Αιτήσεις πτώχευσης από Alpha Bank για ΔΟΛ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Alpha Bank κατέθεσε αίτηση πτώχευσης για την

ιστοσελίδα vima.gr και τον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM.

Η εν λόγω τράπεζα είχε δώσει δάνειο 57 εκατομμυρίων ευρώ στον Σταύρο Ψυχάρη για την εξαγορά μετοχών του ΔΟΛ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 23 Δεκεμβρίου ισχύει το νέο καθεστώς πτωχευτικής διαδικασίας και δεν είναι το ίδιο με το καθστώς στην περίπτωση της εταιρείας “Μαρινόπουλος”.

Όταν αρχίσει η διαδικασία πτώχευσης, θα μπει ειδικός εκκαθαριστής – διαχειριστής, ο οποίος θα αναλάβει την καταγραφή και στη συνέχεια τη διάθεση των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ.

Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι έστειλαν επιστολές στην κυβέρνηση, τα κόμματα και τις τράπεζες, ζητώντας να διευκολυνθούν με τη διάθεση ποσού από δεσμευμένους λογαριασμούς, κυρίως για τη διάθεση χαρτιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους εργαζόμενους ζητήθηκε να παραμείνουν για δύο μήνες, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποια λύση, αν και -μέχρι στιγμής- δεν υπάρχει υποψήφιος επενδυτής.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.