Ακόμη δυο υποθέσεις διάρρηξης & κλοπής εξιχνιάστηκα απο το Τ.Α. Ωραιοκάστρου

Ακόμη δυο υποθέσεις διάρρηξης & κλοπής εξιχνιάστηκα απο το Τ.Α. Ωραιοκάστρου

Τέλος προσπαθεί να βάλει στην εγκληματικότητα στο Ωραιόκαστρο το Τμήμα Ασφάλειας Ωραιοκάστρου, παρά το ελάχιστο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει και τα φειδωλά μέσα που του παρέχονται.

Στην εξιχνίαση δυο ακόμη περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τ.Α. Ωραιοκάστρου που σημειώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα η μια αφορούσε παραβίαση οικίας μέσα στην ημέρα και η άλλη διάρρηξη αυτοκινήτου απο το οποίο αφαιρέθηκαν επίσημα έγγραφα και τραπεζικές κάρτες.

Στη δεύτερη περίπτωση κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες και κρατούσαν καλά κρυμμένο για να μην εντοπιστεί απο την αστυνομία.

Σημειώνεται ακόμη ότι  ο συγκεκριμένος δράστης, καταγωγής Ρομά, συνελήφθη απο τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου κάτω απο αντίξοες συνθήκες καθώς η αστυνομική επικαιρότητα των ημερών με την υπόθεση του σοβαρού αιματηρού επεισοδίου του 16χρονου Ρομά δυσκόλεψαν πολύ την σύλληψη.

Όλοι οι δράστες θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις τα συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως αναζητούνται και τυχόν συνεργοί.

Ωραιόκαστρο: Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης & κλοπής σε χρυσοχοείο

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.