Ακόμη μια νίκη για τον ΜΥΓΔΟΝΙΚΟ

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
IMG_8154
Την τέταρτη κατά σειρά νίκη της πέτυχε σήμερα Σάββατο 4/3/2017 στο κλειστό γήπεδο του Βότση η ομάδα Παγκορασίδων του Μυγδονιακού, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Πειραματικού και σκορ 0–3 (14-25)(17-25)(23-25).
Οι μικρές αθλήτριες της Μυγδονίας δυσκολεύτηκαν στην αρχή του 1ου και 2ου σετ απέναντι στις μαχητικές παγκορασίδες του Πειραματικού, αλλά μετά τους 10 πόντους ξέφυγαν στο σκορ τελιώνοντας γρήγορα κάθε σετ. Ίδιο ξεκίνημα και για στο 3ο σετ, αλλά από τη μία πλευρά η χαλάρωση και τα λάθη των “πορτοκαλί” και από την άλλη πλευρά τα τεχνικά και δυνατά σερβίς του Πειραματικού, έφεραν τα κορίτσια του Βότση σε απόσταση αναπνοής αλλά όχι σε θέση να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.
Μαζί με τα κορίτσια, τους προπονητές και τη Διοίκηση πανηγύρισαν τη νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση 40 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Βότση για να χειροκροτήσουν αυτό το σύνολο αθλητριών που εκπλήσει ευχάριστα το κοινό του σε κάθε αγώνα.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Τρύψια Άντζυ) Καραντάκη Δήμητρα (C), Ευφραιμίδου Εβελίνα, Λάκη Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα (1 κίτρινη), Γιάμπαστου-Πουλέκα Κατερίνα, Λεούδη Μηλένα, Κυρμανίδου Μαρία, Περκατή Στέλλα, Μαρανά Γεωργία, Χατζηαστερίου Μαρία, Χατζηευστρατίου Κατερίνα, Κωστοπούλου Γεωργία.
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ : (Κουτσιανικούλη Μαρία) Τριανταφυλλίδου (C), Καμπούρη Αικ., Μπουγιουκλή Β., Τσουμάνη Χρ., Καραγιαννάκη Μ., Κουρεμένου Ιλ., Σαρηγιάννη Ζ., Τερζή Μ., Κοτταρίδη Αγ.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.