Ακόμη 18 συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο

Ακόμη 18 συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο

Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ. με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών και τον εντοπισμό φυγόποινων ατόμων

Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης συνολικά (18) άτομα

 

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών και τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

 

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης:

 

  • (9) άτομα, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, πέντε (5) εκ των οποίων στην ευρύτερη περιοχή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου, απ΄όπου κατασχέθηκαν μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (60,1) γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των (143,5) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

 

  • (9) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για διάφορα αδικήματα.

Μεταξύ των συλληφθέντων, συμπεριλαμβάνεται 29χρονος ημεδαπός, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης μεσημβρινές ώρες χθες (01-08-2019), καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (3) ετών για διακεκριμένη κλοπή.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.