Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Σε δημοπρασία από σήμερα τα μετάλλια και οι δάδες του

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Σε δημοπρασία από σήμερα τα μετάλλια και οι δάδες του

Από σήμερα έως τις 12 Δεκεμβρίου τα μετάλλια και οι δάδες του Αλέξανδρου Νικολαΐδη τίθενται σε δημοπρασία και τα χρήματα θα δοθούν σε επτά μη κερδοσκοπικά σωματεία για τη στήριξη οικογενειών.

Από τις 5 έως τις 12 Δεκεμβρίου τίθενται σε δημοπρασία τα 2 αργυρά Ολυμπιακά μετάλλια και 3 Ολυμπιακές δάδες, του Αλέξανδρου Νικολαΐδη με σκοπό τα χρήματα που θα συλλεχθούν να δοθούν για καλό σκοπό και να καταλήξουν σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και οικογένειες που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του σε ανάρτηση στο Facebook, η ιστοσελίδα των Δημοπρασιών που φέρει την ονομασία #gianasotheienapaidi – www.alexandrosnikolaidis.com/gianasotheienapaidi/ είναι διαθέσιμη από σήμερα, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου έως τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει:

Τα 2 αργυρά μετάλλια του:

  • Αργυρό Μετάλλιο Tae Kwon Do Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004, Κατηγορία 80+ κιλών
  • Αργυρό Μετάλλιο Tae Kwon Do Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Ολυμπιακοί Αγώνες Πεκίνο 2008, Κατηγορία 80+ κιλών

Και τις 3 δάδες του:

  • Ολυμπιακή Δάδα, Ολυμπιακοί Αγώνες Σίδνεϊ 2000
  • Ολυμπιακή Δάδα, Ολυμπιακοί Αγώνες Πεκίνο 2008, 1ος Λαμπαδηδρόμος
  • Ολυμπιακή Δάδα, Ολυμπιακοί Αγώνες Λονδίνο 2012

Τα χρήματα των δημοπρασιών θα δοθούν απευθείας και ισόποσα στους ακόλουθους 7 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και στις αντίστοιχες οικογένειες:

  • ΛΑΜΨΗ – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος
  • ΦΛΟΓΑ – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες
  • Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης
  • Σύλλογος Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας “Η Ελπίδα” & στις Οικογένειες των 2 θυμάτων των φυσικών φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου 2022 στην Κρήτη
  • ΆΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων
  • Γιατροί Χωρίς Σύνορα
  • Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος

Η οικογένεια στην ανάρτηση αναφέρεται και την τελευταία επιθυμία του Αλέξανδρου:

“Αν ερχόμαστε σε αυτή τη ζωή για κάποιο σκοπό, εγώ έχω αποφασίσει ποιος θα είναι αυτός. Να προσφέρω ελπίδα μέσα από όσα κατάφερα στην ζωή μου, από τα όμορφα μέχρι τα άσχημα. Για αυτόν τον λόγο, τα δύο μου αργυρά Ολυμπιακά μετάλλια, της Αθήνας και του Πεκίνο, που για χρόνια κρύβω καλά, ήρθε η ώρα να βγουν και να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, στις πανανθρώπινες αξίες.

Τελευταία επιθυμία μου είναι, τα δύο αυτά μετάλλια, να βγουν σε δημοπρασία και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά μου. Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου. Αυτό είναι το αποτύπωμα που θέλω να αφήσω στην κοινωνία, αυτή είναι η κληρονομιά που θέλω να μείνει στα παιδιά μου”.

Η ανάρτηση της οικογένειας του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

sport24.gr
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.