Αλλάζει το σκηνικό του καιρού απο σήμερα

Πρόγνωση καιρού Δευτέρα 9.12.19

Βαθμιαία μεταβολή του καιρού από αργά το βράδυ και από τα νοτιοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επηρεάσουν τα υπόλοιπα δυτικά αλλά και νότια τμήματα της χώρας και πιθανώς να είναι τοπικά ισχυρές.
Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Γρήγορα όμως θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 3 με 5 και τη νύχτα στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το βράδυ θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και βαθμιαία από το απόγευμα στις υπόλοιπες περιοχές. Αργά τη νύχτα πιθανώς να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η μέγιστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες αργά το βράδυ, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στο νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο και κατά τη διάρκεια της νύχταςκαι στις υπόλοιπες περιοχές. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί, από το βράδυ 4 με 5 και τη νύχτα στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το απόγευμα και από τα νότια θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες αργά το βράδυ στην Πελοπόννησο και κατά τη διάρκεια της νύχτας στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το απόγευμα και από τα δυτικά θα αυξηθούν όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη και πιθανώς τις δυτικές Κυκλάδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφορ και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.
Ανεμοι: Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.