Αλλάζουν τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ για το Σάββατο 8/9

Το Σάββατο 8/9 ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ, εξαιτίας  των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί πολλοί δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί και τα  δρομολόγια του ΟΑΣΘ να  κινηθούν ανάλογα με τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας.

«Από τον ΟΑΣΘ ανακοινώνεται ότι αύριο 8 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθούν κανονικά όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια.

Ωστόσο, όπως έχει ανακοινωθεί από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης λόγω των συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της πόλης θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ανάλογα με τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας θα τροποποιηθεί και η διαδρομή των προγραμματισμένων δρομολογίων.

Υπενθυμίζεται στο επιβατικό κοινό ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης από ώρα 14.00΄ σταδιακά, ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:

Λ. Στρατού, από Καυτανζόγλου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.

Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγίου Δημητρίου.

Βασ. Όλγας , από Μ. Μπότσαρη μέχρι Αγίας Τριάδος.

Βασ. Γεωργίου , από Αγίας Τριάδος μέχρι Μ. Ανδρόνικου.

Λεωφ. Νίκης , καθ’ όλο το μήκος της.

Κουντουριώτη , καθ’ όλο το μήκος της.

Κων/νου Καραμανλή , από Κατσιμίδη μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου.

Εγνατία, από Λαγκαδά μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου.

Εθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου.

Τσιμισκή, καθ’ όλο το μήκος της.

Αγίου Δημητρίου, από Λαγκαδά μέχρι Στεφάνου Δραγούμη.

Αγίας Σοφίας , από Εγνατία μέχρι την πλατεία Αγίας Σοφίας, καθώς και περιμετρικά της πλατείας Αγίας Σοφίας.

Π. Μελά, καθ’ όλο το μήκος της.

Βενιζέλου, καθ’ όλο το μήκος της.

Μετά τη λήξη των συγκεντρώσεων τα δρομολόγια και σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας τα δρομολόγια θα συνεχιστούν κανονικά».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.